Fietsbarometer Provincie Antwerpen

Met de “Provinciale Fietsbarometer” wil het provinciebestuur Antwerpen alle fietsende inwoners informatie bezorgen over het fietsgebruik, de veiligheid en het comfort. SIGGIS werd geselecteerd voor de realisatie van een webportaal met kaart-, rapport- en grafiekweergave van gegevens van 4 verschillende databronnen: fietstellingen, meetfiets, fietsongevallen en enquêtes bij fietsers in de provincie Antwerpen.

Een slimme dataconversie biedt een essentiële bijdrage aan de performantie van het resultaat. Er werden duurzame processen gedefinieerd die de uiterst gedetailleerde brondata samenbrengen en aggregeren op de gewenste thematische niveau’s. Er werden kaarten, workflows en rapporteren geconfigureerd om al de resultaten inzichtelijk en bevattelijk voor te stellen.

URL : https://geoloket.provincieantwerpen.be