SIGGIS Jubileum conferentie was een groot succes !

Op dinsdag 25 september 2018 organiseerde SIGGIS een GIS-conferentie om haar 10-jarig bestaan te vieren. De dag begon met inleiding door de nieuwe CEO Christoph Verheecke, een overzichtje van de opvallendste gebeurtenissen in de geschiedenis van SIGGIS en een dankwoordje van Henri.

Daarna brachten acht klanten uit verschillende sectoren een boeiende getuigenis over de betekenis van GIS in hun organisatie: de historiek, de evolutie, de oplossingen en de uitdagingen. Deze uitwisseling van ervaringen werd door alle deelnemers zeer gewaardeerd. Tijdens de pauzes werd er nog veel over nagepraat.

Lieven sloot de voormiddag af met een enthousiaste blik op de toekomstige evoluties in de GIS-wereld. Hij kon hiervoor putten uit zijn recente ervaringen tijdens de conferenties van Esri en Latitude Geographics.

In de namiddag werden de nieuwste ontwikkelingen getoond met een hele reeks live demonstraties op basis van ArcGIS Pro, ArcGIS Enterprise, Portal for ArcGIS, ArcGIS Online, Geocortex en eigen ontwikkelingen en add-ins van SIGGIS. Zowel Desktop, Enterprise, Cloud en Web GIS passeerden de revue. Met technische vragen hierover kon je terecht bij onze product specialisten op de Product Islands.

Daarna volgde een vrolijk avondprogramma met een hapje en een drankje en een gesmaakt optreden van humorist Bert Kruismans.

De presentaties van deze conferentie kan je op volgende link downloaden.

ftp://openftp.siggis.be/support
Username: guestsupport
Pasword: guestsupport