ConnectMaster gaat Infrabel’s glasvezelnetwerk beheren

Na een selectieprocedure van meer dan een jaar, met raadpleging van de hele markt, heeft Infrabel SIGGIS geselecteerd voor de vernieuwing van Sirius. Dit is het huidige beheerssysteem van het door Infrabel onderhouden Belgisch glasvezel netwerk. Het toegewezen raamcontract dient voor de installatie, het onderhoud en de opleiding van een geheel nieuw beheerssysteem. Het nieuwe systeem krijgt de naam Pyxis.

De geselecteerde oplossing voor Pyxis is het resultaat van de samenwerking tussen SIGGIS en Dynamic Design. Dynamic Design is onderdeel van de VertiGIS Group en de maker van ConnectMaster dat aan de basis ligt van onze oplossing. ConnectMaster zal Infrabel in staat stellen hun telecom netwerk en bijhorende assets beter te beheren, om gerelateerde doelstellingen sneller en efficiënt te behalen.