SIG2020

Vorige week nam SIGGIS als premium partner van Esri France met een team van 10 GIS-experts deel aan de jaarlijkse Franstalige Esri-conferentie, SIG2020. Het was een uitzonderlijk evenement, volledig digitaal met veel interactie en een volledig weekprogramma.

Meer dan 57000 persoonssessies, meer dan 4100 deelnemers voor de 280 technische sessies, trainingsprogramma, leuke sessies, 145 gebruikerspresentaties en partnerpresentaties. SIGGIS gaf presentaties over Rapporteringstools in ArcGIS Pro, de Realview Add-in in ArcGIS Pro en het Geocortex Spatial Application Framework.

Alle sessies werden opgenomen en kunnen herbekeken worden op https://sig2020.esrifrance.fr/ , u kunt zich nog steeds abonneren om de opnames te bekijken. Een memorable evenement waarvoor SIGGIS het hele Esri France Team van harte feliciteert.