Opleidingen

SIGGIS biedt het meest uitgebreide aanbod aan Esri (ArcGIS) en VertiGIS (Geocortex) opleidingen in ons land.


De juiste opleiding of training helpt u bij het succesvol aanwenden van de software die u gebruikt voor uw GIS-project.

Enerzijds is er een vast opleidingsprogramma voor onze opleidingen. Ontdek via onze opleidingskalender alle data waarop onze meest populaire opleidingen doorgaan in Diegem of Gent en schrijf u in voor één van de geplande sessies.

Elke opleiding kan ook op vraag worden georganiseerd. Deze opleidingen kunnen dan in het Nederlands, Frans of Engels georganiseerd worden, op een datum en locatie van uw keuze. 

SIGGIS biedt verder ook opleidingen op maat van uw specifieke behoefte aan. Deze opleidingen worden zo ontwikkeld dat ze beter aansluiten bij uw leefwereld en uw professionele situatie wat betreft data, inhoud en business applicaties.

SIGGIS trainers zijn gecertificeerde experts in hun vak. Zij worden ondersteund door de kennis, vaardigheden en ervaring van onze gehele SIGGIS staff, die op haar beurt wordt ondersteund door Esri Inc. en VertiGIS.

De opleidingen zijn gebaseerd op het originele Esri of VertiGIS cursusmateriaal en om de nieuwe kennis meteen in de praktijk te brengen wordt gebruik gemaakt van hands-on oefeningen. Tijdens de opleiding staat de trainer paraat voor vragen en begeleiding.

Na het voltooien van de opleiding staat het lesmateriaal ter beschikking van de cursist en wordt er steeds een trainingscertificaat afgeleverd aan alle deelnemers.

Wij zijn ervan overtuigd dat u en uw organisatie kunnen profiteren van aanvullende GIS-training. Aarzel dus niet om ons te contacteren (info@siggis.be) voor bijkomende informatie of voor een vrijblijvende offerte.